Coordonate GPS:

latitude N 45,80934 – 45° 48′ 34,2”

longitude E 24,18631 – 24° 11′ 10,6”

Pe aplicația Waze scrieți Pensiunea Carmen Sibiu.

De pe centura Sibiului:

  • dinspre Brasov, Vâlcea, București: alegeți ieșirea Agnita. Coborâți, faceți stânga către Agnita, iar în dreptul ITP-ului faceți stânga. Treceți de fabricile Scandia și Wienerberger, iar pe partea dreaptă, între numerele 81 și 79 intrați pe str. Viilor și după 150 m pe stânga vedeți pensiunea, o clădire mare, galbenă cu firmă luminoasă.
  • dinspre Sebeș, Mediaș: alegeți ieșirea Agnita. Coborâți, faceți dreapta către Agnita, iar în dreptul ITP-ului faceți stânga. Treceți de fabricile Scandia și Wienerberger, iar pe partea dreaptă, între numerele 81 și 79 intrați pe str. Viilor și la 150 m pe stânga vedeți pensiunea, o clădire mare, galbenă, cu firmă luminoasă.

Cu intrare prin oraș:

  • dinspre Brașov, Vâlcea, București: la al doilea sens giratoriu, cel cu Hotel Ramada faceți dreapta pe un bulevard cu patru benzi și mergeți până la următorul sens giratoriu prin care treceți înainte. Urcați Podul Gării și în următorul sens giratoriu alegeți a 3-a ieșire. De aici urmăriți stâlpii de curent de pe partea dreaptă, pe care sunt desenate cu spray săgeți albastre sau portocalii care vă vor aduce la pensiune. Pe strada Podului, între numerele 79 și 81 faceți stânga și intrați pe str. Viilor, iar la 150 m pe stanga vedeți pensiunea, o cladire mare, galbenă, cu firmă luminoasă.
  • dinspre Sebeș: la al 4-lea sens giratoriu, cel cu Hotel Ramada, faceți stânga pe un bulevard cu patru benzi până la următorul sens giratoriu prin care treceți înainte. Urcați Podul Gării și în următorul sens giratoriu alegeți a 3-a ieșire. De aici urmăriți stâlpii de curent de pe partea dreaptă, pe care sunt desenate cu spray săgeți albastre sau portocalii care vă vor aduce la pensiune. Pe strada Podului, între numerele 79 și 81 faceți stânga și intrați pe str. Viilor, iar la 150 m pe stânga vedeți pensiunea, o clădire mare, galbenă, cu firmă luminoasă.