Camera dublă matrimonială

  Pat cu saltea ortopedica

  Pat cu saltea ortopedica

  Perne si pilote cu puf

  Perne si pilote cu puf

  Baie proprie

  Baie proprie

  (uscator de par, prosoape, sampon si sapun)

  Televizor

  Televizor

  Minifrigider

  Minifrigider

  Internet wireless

  Internet wireless

  Balcon

  Balcon

  cu masuta si scaune

  Mobilier modern

  Mobilier modern

  In camerele duble matrimoniale, se poate caza gratuit, in patul parintilor, maxim un copil cu varsta de pana in 7 ani neimpliniti. Pentru familiile cu copii mai mari de 7 ani cazarea se face doar in camere familiale sau apartamente.

  Micul dejun, de tip bufet suedez cald si rece poate fi asigurat la pretul de 35 lei/persoana. Optiunea pentru micul dejun se anunta si se achita la receptie in momentul cazarii. Pentru copiii pana in 4 ani, micul dejun este gratuit.

  Pentru rezervarea ferma a serviciilor de cazare este necesara achitarea unui avans fix pentru fiecare camera rezervata. Diferenta de plata pana la tariful camerei comunicat de noi in momentul in care ati solicitat serviciile de cazare, va fi achitata la receptie in momentul cazarii prin numerar, card bancar sau card de vacanta.

  Avansul se achita DOAR dupa ce v-am confirmat disponibilitatea pentru tipul de camera si perioada solicitata. Solicitarea de rezervare pe care o faceti prin formularul online nu reprezinta confirmarea camerei. Confirmarea camerei se va face in scris sau telefonic de catre receptia pensiunii dupa verificarea disponibilitatii camerei in perioada solicitata de dvs.

  Dupa ce primiti confirmarea, veti putea achita avansul pentru fiecare camera rezervata aici: Achita avans

  Galerie foto