Pensiunea Carmen isi rezerva dreptul de a modifica tarifele, exceptand rezervarile deja efectuate cu cu un tarif comunicat in momentul efectuarii rezervarii.
  Tarifele includ toate taxele.
  Primirea camerei (Check-In): începând cu ora 15.
  Eliberarea camerei (Check-Out): până în ora 11.
  Rezervările pentru care nu a fost plătit un avans și/sau pentru care nu s-a făcut un depozit în prealabil de 30% din valoarea totală a sejurului sunt considerate de către pensiune rezervări negarantate.
  Pentru rezervările garantate sau plătite în avans:
  • termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 15 (cincisprezece) zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare;
  • pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 15 (cincisprezece) zile, avansul nu se restituie, dar nici nu se pierde, clientul avand posibilitatea de a-si alege alta perioada de cazare la tarifele corespunzatoare perioadei si in limita locurilor de cazare disponibile.
  • pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 5 zile înainte de sosire sau în caz de neprezentare, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.
  • În caz de neprezentare pensiunea își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.
  Modificările survenite în urma oricaror rezervări trebuie efectuate în scris la adresa de e-mail: contact@pensiunecarmen.ro. Nici o modificare nu va fi garantată până în momentul primirii în scris de către pensiune. Tarifele survenite în urma modificărilor pot varia, în funcție de natura schimbării, cât și de disponibilitatea în momentul modificării aduse rezervărilor.
  Orice anulare de rezervare a camerei se va trimite în scris la adresa de mail: contact@pensiunecarmen.ro conform condițiilor de mai sus. Nici o anulare nu va fi garantată până în momentul primirii în scris de către pensiune.
  Detalii de plată:
  S.C. Transilvania Enduro Tours SRL
  COD FISCAL: RO17646724
  Banca Transilvania SA
  CONT LEI: RO71BTRL03301202838437XX
  CONT EUR: RO20BTRL03304202838437XX
  COD SWIFT: BTRLRO22SBA
  ATENȚIE: Specificați pe ordinul de plată numele și prenumele dumnevoastra.