Restaurant

  Cu o capacitate de 60 de locuri, restaurantul modern și cochet este destinat atât servirii meselor pentru turistii cazati in pensiune, cât și organizării de evenimente (botezuri, cununii, aniversări, petreceri de Revelion etc.).

  Sala de conferinte

  Cu o suprafata de 100 mp si o capacitate de 30 persoane, sala de conferinta este ideala pentru sedinte, seminarii, workshop-uri, prezentari, teambuilding-uri. Sala dispune de urmatoarele dotari: incalzire in pardoseala; aer conditionat; mese si scaune mobile; televizor; proiector si ecran; flipchart; baie proprie si terasa; chicineta. La cerere se ofera si coffe break. Tariful […]

  Living cu bar

  Este un loc spatios unde canapelele confortabile, semineul cu lemne si biblioteca creeaza o atmosfera intima, invitandu-va la o poveste cu prietenii.

  Loc de joaca copii

  Locul de joaca cu un design sigur si atractiv, special creat pentru a-i face fericiti pe copii este amenajat in aer liber, vis-a-vis de foisor.

  Foisor cu gratar

  Am amenajat un loc unde sa va puteti aduna seara la un gratar sau un gulas la ceaun, sa ascultati muzica sau sa stati pur si simplu in jurul focului, jucand carti si povestind.

  Teren de sport multifunctional

  Pentru a te mentine in forma sau pentru a petrece sanatos timp cu prietenii, iti punem la dispozitie un teren multifunctional amenajat pentru diverse activitati sportive: tenis de camp, baschet, minifotbal, tenis cu piciorul.

  Jacuzzi exterior

  Fie ca vrei sa petreci momente romantice cu jumatatea ta sau pur si simplu sa te relaxezi dupa o zi mai dificila, ai facut alegerea corecta: o baie calda intr-un jacuzzi in aer liber este sanatos pentru corp si relaxant pentru minte.

  Tenis de masa

  Daca ploua afara si vrei sa petreci timpul in mod placut avem o solutie pentru tine: o sala cu masa de tenis, darts, aparat de fitness si sac de box.

  Cazare

  Pensiunea Carmen are o capacitate de 40 de locuri de cazare dispuse în 15 camere: 9 camere duble (twin sau matrimoniale), 3 camere familiale, 1 studio si 2 apartamente. Camerele spațioase și confortabile au balcoane și băi proprii și sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a vă simți ca acasă.

  Detalii