Loc de joaca copii

    Ne bucuram de fiecare data cand avem musafiri copii si de aceea ii tratam pe masura, oferindu-le un spatiu numai si numai al lor, unde se pot juca in voie. Astfel, timpul petrecut in concediu este savurat de parinti si de copii in aceeasi masura.

    Locul de joaca cu un design sigur si atractiv, special creat pentru a-i face fericiti pe copii este amenajat in aer liber, vis-a-vis de foisor, pentru a facilita supravegherea usoara a copiilor in timp ce parintii fac un gratar sau stau la o poveste.

     

    Locul de joaca ofera atat copiilor mici (+ 6 luni), cat si celor mai mari (10 ani) posibilitatea da a face putina miscare si de a se distra: -  un zid de catarat cu 6 prize, scara din lemn, un mic labirint, un pod, o platforma cu tobogan, o franghie pentru catarat, un leagan simplu pentru copii mici (+ 6 luni), un leagan dublu see-saw; - groapa de nisip Constructia respecta toate normele in vigoare in ceea ce priveste securitatea copilului dumneavoastra. Supravegherea copiilor atat la locul de joaca, cat si in incinta pensiunii este responsabilitatea copiilor.

    Galerie foto