Politica de rezervare in Pensiunea Carmen

  Pensiunea isi rezerva dreptul de a percepe un avans pentru rezervarea camerelor constand in prima noapte de cazare pentru fiecare camera sau 30% din totalul rezervarii in cazul grupurilor sau daca sunt si alte servicii (tip masa, inchiriere sala de conferinte etc) in afara celor de cazare. Dupa comunicarea disponibilitatii de catre receptia pensiunii si acceptarea tarifelor de catre turisti, acestia vor achita avansul pe site-ul pensiunii cu cardul prin Mobil Pay. Dupa efectuarea avansului, turistul anunta receptia pensiunii de efectuarea avansului si asteapta confirmarea din partea receptiei pentru rezervarea camerei. Rezervarea devine garantata in momentul confirmarii platii avansului din partea receptiei pensiunii, confirmare care va fi transmisa prin e-mail in 2 ore de la primirea instintarii de plata.

  Politica de livrare a serviciilor

  La receptie, clientii pot achita serviciile de cazare, masa, consumatie bar, inchiriere sau alte servicii disponibile in pensiune prin urmatoarele modalitati de plata:
  – numerar
  – card bancar
  – card de vacanta emis de Edenred, Sodexo, Up Romania.
  Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea în Pensiunea Carmen a oaspeţilor în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți oaspeţi. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând Pensiunii Carmen va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora. Ne rezervăm dreptul de a evacua din pensiune oaspeții cu atitudine necorespunzătoare. Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta oaspeții.
  Nu agreăm comportamentul necivilizat sau agresiv, manifestări fizice sau verbale obscene, tonul nepotrivit, insultele, hărţuirea fizică, sexuală sau orice abuz fizic sau psihic asupra unei persoane, a oaspeţilor sau a oricărei persoane din ansamblul pensiunii.
  Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor hoteliere. Acesta va trebui să respecte liniștea în pensiune cât și normele de conviețuire socială și cele morale.
  De asemenea, oaspetele Pensiunii Carmen trebuie să aibă grijă de bunurile proprietatea pensiunii lăsate în folosința sa pe perioada cazării. Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul pensiunii să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără niciun preaviz.
  Accesul animalelor de companie in pensiune este permisa in urmatoarele conditii

  • caini de talie mica si nu mai mult de unul/camera
  • ne rezervam dreptul in limita locurilor disponibile de a oferi camere cu acces direct din curte persoanelor insotite de animale de companie
  • turistii cazati in pensiunea noastra insotiti de animale de companie sunt obligate sa-si supravegheze atent animalele pe perioada cazarii in pensiune, acestea nu vor fi lasate singure in camere.
   Clientii sunt rugati să respecte liniștea publică, să nu deranjeze confortul altor oaspeți, mai ales după orele de liniște (22:00).

  Dacă sunt gasite bunuri uitate, acestea vor fi predate la receptie. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Pensiunii Carmen.
  Clientilor le este recomandata lăsarea cheii la recepție. În caz de pierdere a cheii veți avea de plătit un plus de 50 lei.
  Este interzisă depozitarea materialelor inflamabile, toxice, explozive în cameră.
  Vă rugăm să nu folosiți espressor, boiler, fier de călcat sau reșou în cameră.
  În caz că observați orice defecțiune în dotarea camerei, vă rugăm să anunțați la recepție.
  Dotarea hotelieră trebuie folosită corespunzător. Daunele sau pagubele provocate vor fi plătite de către autorul acestora sau de reprezentantul lor legal.
  În camere locurile pentru fumat sunt balcoanele. În caz de fumat în spații interzise vom adăuga la plata Dumneavoastră o penalizare/amendă de 300 lei!